Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Senzor pH cu solutii calibrare JBL ProFlora pH-Sensor+Cal
  • Senzor pH cu solutii calibrare JBL ProFlora pH-Sensor+Cal
  • Senzor pH cu solutii calibrare JBL ProFlora pH-Sensor+Cal
Senzor pH cu solutii calibrare JBL ProFlora pH-Sensor+Cal

Senzor pH cu solutii calibrare JBL ProFlora pH-Sensor+Cal

Senzor pH acvariu cu solutii calibrare JBL ProFlora pH-Sensor+Cal

Cod produs: 6318800
437.93 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc Livrare Gratuita  Adauga la favorite

Senzorul de pH-ul este cea mai delicata parte din întreg echipamentul de măsurare ÅŸi, prin urmare, are nevoie de o atenÅ£ie deosebită în manipulare. In cazul în care sfaturile de manipulare sunt urmate, senzorul va oferi măsurători exacte, pe o perioadă lungă de timp.
 
Tratarea ÅŸi îngrijirea
 
EvitaÅ£i impactul dur ÅŸi aveti o atenÅ£ie deosebită în timpul manipulării, senzorul fiind fabricat dintr-o sticlă specială.
Evitati intepaturile in cablul sensorului.
Niciodata nu permite senzorului evaporarea.
Senzorul care accidental s-a uscat afara de multe ori poate fi reactivat daca il introduceti in solutie de revitalizare sau  stocare timp de 24 de ore sau mai mult. AcelaÅŸi lucru se aplică  adesea in cazul senzorului care nu mai poate fi calibrat cu succes. TurnaÅ£i aproximativ 2-3 cm de JBL Storage and Revitalisation Solution în tubul livrat cu senzorul, până la vârful submersibil ÅŸi strânge ÅŸurubul capac cu ÅŸaibă.
Senzorul care nu este în uz pentru o perioadă mai lungă de timp ar trebui să fie întotdeauna pus în JBL Storage and Revitalisation Solution.
Niciodată complet senzorul cufundat în apă. Capacul senzorului ÅŸi conexiunea prin cablu trebuie să fie întotdeauna afară din apă. În mod ideal, ar trebui să fie scufundat pana deasupra scrisului de pe arborele senzorului.
Senzorul trebuie să fie poziÅ£ionat în partea intunecata din acvariu pentru a preveni creÅŸterea algelor pe vârf. Algele  ar putea duce la măsurători incorecte.
Orice murdărie acumulata pe vârful senzorul poate fi stearsa cu grijă cu o cârpă moale, nu prin frecare energica, ci incet. Păstreaza senzorul in JBL Storage and Revitalisation Solution pentru de 24 de ore, apoi calibreaza-l.
 
Durata de viaţă a senzorului
 
Senzorul de pH-ul în mod automat se deterioreaza în timp, adica îmbătrâneste. Îmbătrânirea începe cand emisia de senzori înregistrata de către dispozitivul de măsurare ÅŸi transformata în unităţi de pH, oferă o indicaÅ£ie cu privire la starea de senzor. Tensiunea în mV poate fi citita direct cu JBL CO2/pH control 12 V.
În medie, durata de viaţă a unui senzor de pH  este de 24 de luni.Depinde pe de manipulare ÅŸi de îngrijire, astfel îmbătrânirea poate fi mai rapida sau mai lenta.Procesul de îmbătrânire este accelerat de măsurarea continuă si extremă a valorilor pH-ului, neglijenta, murdărie, etc.Stocarea regulata a senzorului în JBL Storage and Revitalisation pentru 12-24 ore inainte de fiecare calibrare, poate prelungi durata de viaţă.
 
Manipularea solutiilor tampon
 
Fiecare măsurare pH-ului este foarte buna doar daca calibrarea a fost bine efectuata. În propriul interes, vă recomandăm următoarele: 
* Pastrati JBL Storage and Revitalisation Solution într-un loc răcoros, nu la îndemâna copiilor. 
* Întotdeauna toarnă o nouă cantitate de soluÅ£ie tampon de depozitare pentru fiecare sticla de calibrare. 
* Nu reutiliza soluÅ£ia-tampon veche, întotdeauna dispune de aceasta, la sfârÅŸitul fiecărei calibrari. 
* Nu ai folosit toata solutia-tampon, toarnă soluÅ£ia neutilizata înapoi în flaconul de stocare.
 
 

Fii primul care scrie un review acestui produs

# Suport
1 Fisa securitare