Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Red Sea Trace Colors A (Iodine/Halogens) 500 ml
Red Sea Trace Colors A (Iodine/Halogens) 500 ml

Red Sea Trace Colors A (Iodine/Halogens) 500 ml

Tratare apa acvariu marin Red Sea Coral Colors A (Iodine/Halogens) 500 ml

Cod produs: R22043
91,58 LEI 68,22 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
stoc limitat

Livrare standard
Miercuri, 24 Iul. - Joi, 25 Iul.
1999 RON

 Adauga la Favorite

Red Sea Coral Colors A (Iodine/Halogens) 500 ml, supliment de iod, brom si fluor, care promoveaza culoarea roz a coralilor.
Suplimentul Coral Colors A contine iod si alti halogeni care sunt asociati cu multe procese biologice, inclusiv productia de pigmenti roz din tesutul moale al  coralilor. Halogenii actioneaza ca antioxidanti pentru tesutul moale al coralilor.
Acestia reduc posibilitatea de estompare a culorilor coralilor. Intr-un sistem activ de recif, aceste elemente se consuma rapid datorita capacitatii lor de oxidare ridicata si reactiei lor cu materia organica.
Pentru cele mai frumoase culori ale coralilor se recomanda folosirea Red Sea NO3: PO4-X, ca parte a programului complet de ingrijire a acvariilor de recif.
Dozare: 1 ml solutie la 100 l apa, mareste valoarea iodului cu 0.03 ppm
Utilizati kitul de testare pentru iod pentru a vedea exact cat este nevoie sa suplimentati.
Iodul devine toxic in concentratie mai mare decat nivelul care exista in apa de mare.
Prin urmare, dozarea corecta a suplimentelor de iod este esentiala pentru sanatatea si succesul unui acvariu de recif.
Atentionare: Indicatia comuna de supradoza este reprezentata de intunecarea pigmentilor coralilor datorita dezvoltarii excesive a algelor Zooxanthellae si a aparitiei celor periculoase. In caz de supradoza, schimbati 25% din apa si reduceti dozajul de suplimentare cu 50%.
Instructiuni generale pentru testare si completare:
1. Inainte de a efectua orice testare a apei verificati intotdeauna salinitatea si efectuati ajustari dupa cum este necesar. 
   Daca ati facut ajustari la apa, asteptati 10 minute pentru ca parametrii apei sa se stabilizeze 
   De exemplu, cresterea cu 1 ppt a salinitatii datorita evaporarii apei,  va duce la cresteri aproximative de 13 ppm Ca si 40 ppm Mg.
2. Testati numai cu kituri de testare de inalta precizie. Seturi de testare profesionale JBL ProAqua Test.
3. Toate suplimentele de intretinere Red Sea au diagrame de dozare (pe spatele produsului) bazat pe tratarea a 100 litri/25 galoane de apa.          
    Estimati volumul total de apa (acvariu si sump, mai putin volum de piatra vie, substrat, etc.) pentru a calcula dozarea corecta de suplimente.
4. Suplimentele trebuiesc adaugate in sump. Daca nu aveti un sump, adaugati suplimentele dizolvate sau lichide( gata preparate ) foarte incet  intr-o zona cu         miscare mare de apa pentru a preveni contactul direct al suplimentelor cu pestii si corali (ex. iesire pompa de recirculare).
5. Pentru a preveni stresul asupra coralilor cresterile maxime zilnice ale fiecaruia dintre elemente sunt urmatoarele: 
   Ajustarile mai mari ar trebui repartizate pentru cateva zile in functie de maximul zilnic.
6. Pentru a preveni efectele nivelurilor dezechilibrate ale elementelor de fundatie suplimentele trebuiesc adaugate in urmatoarea ordine, cu o       decalare minimum 10 minute intre fiecare:
Dozajul prin cererea totala de elemente, modificarea initiala a Coral Colors la nivelurile optime.
In momentul primei folosiri a produselor Coral Colors sau ulterior schimbarii apei, testati nivelurile de Color Elements si suplimentul, operatiune necesara obtinerii nivelurilor optime. 
Dozajul saptamanal Corali moi: Testati saptamanal Color Elements si dozati fiecare supliment pentru recompletarea nivelurilor optime. 
Dozajul zilnic Corali SPS : Asigurati-va ca toate Color Elements au valorile optime si se afla in acvariu timp de 4 zile, avand o salinitate stabila (compensati pentru evaporarea zilnica) fara adaugarea de suplimente. La finalul celor 4 zile testati Color Elements si calculati dozajul de 4 zile aferent fiecarui supliment in vederea recompletarii nivelurilor optime. Adaugati dozajul de 4 zile sistemului. Impartiti dozajul la 4 si folositi-l drept doza zilnica pentru saptamana urmatoare.
Dupa o saptamana de adaugare a dozei zilnice, testati Color Elements si calculati doza de modificare a fiecarui supliment pentru recompletarea nivelurilor optime.
In cazul in care doza de modificare este foarte diferita de cea anterioara, modificati-o pe cea zilnica (mariti/scadeti) dupa cum este necesar.
In cazul in care nivelul masurat al unui element specific este mai mare decat cel optim, asteptati ca excesul de element sa fie epuizat inaintea reluarii suplimentarii zilnice cu doza zilnica modificata. Continuati testarea saptamanala a tuturor elementelor si modificati dozele zilnice dupa cum este necesar.
Absorbtia elementelor din acvariul dumneavoastra se va modifica gradual odata cu dezvoltarea coralilor dumneavoastra sau prin adaugarea sau eliminarea organismelor. Se recomanda sa pastrati un registru al masurarilor si dozelor saptamanale.
In cazul in care omiteti una sau mai multe zile de suplimentare, adaugati cantitatea totala omisa, insa nu depasiti cantitatea maxima recomandata de marire pentru orice element.
1 ml de supliment Coral Colors pentru fiecare 200 ppm calciu adaugati la 100 litri (25 galoane) de apa.
Continut: 500 ml
A nu se lasa la indemana copiilor!

Producator: Red Sea Franta

  

Fii primul care scrie un review acestui produs