Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Red Sea Trace Colors A (Halogens) -100ml
  • Red Sea Trace Colors A (Halogens) -100ml
Red Sea Trace Colors A (Halogens) -100ml

Red Sea Trace Colors A (Halogens) -100ml

Red Sea Trace Colors A (Halogens) -100ml

Cod produs: 22045
352,22 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc Livrare Gratuita  Adauga la Favorite

Red Sea Trace Colors A (Halogens), supliment de iod, brom si fluor care promoveaza culorile roz la corali.

Suplimentul Trace Colors A (Halogens) face parte din gama completa de complexe complementare majore, minore si oligoelemente care impreuna asigura nevoile coralilor.

Suplimentul Trace Colors A (Halogens) contine iod si alti halogeni care sunt asociati cu multe procese biologice, unul dintre ele fiind producerea pigmentilor roz din tesutul moale al coralilor.

Halogenii actioneaza atat ca antioxidanti, cat si ca agenti oxidanti in tesutul moale si stratul de mucus al coralilor, reducand posibilitatea de albire a coralilor.

In sistemele active de recif, aceste elemente sunt epuizate rapid datorita abilitatilor lor oxidative ridicate si reactivitatii cu materialele organice. Iodul si bromul sunt legate de cromo-proteina roz (pocciloporina). Pentru cele mai bune rezultate in afisarea culorilor coralilor, utilizati NO3:PO4–X.

In caz de supradoza: Halogenii pot provoca reactii adverse ale tesutului moale al coralilor si intregii faune microscopice. Supradoza se manifesta prin prin culori pale specifice coralilor moi si regresie severa a tesuturilor moi la coralii duri. In cazul unei supradoze, schimbati 50% din apa si reduceti dozajul de suplimentare cu 50%.

1ml de Trace Colors A (Halogens)creste nivelul de Iod in 100L apa cu 0.03ppm.

Continut: 100ml

Producator: Red Sea Franta 

Fii primul care scrie un review acestui produs