Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Red Sea Coral Colors D (Trace)
Red Sea Coral Colors D (Trace)

Red Sea Coral Colors D (Trace)

Red Sea Coral Colors D (Trace)

Cod produs: 22075
352.22 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc Livrare Gratuita  Adauga la favorite

Coral Color D- Complex de 18 micro-elemente
Elementele principale: argint, aur, vanadiu si wolfram.
Aceste 18 elemente (din toate micro-elementele din NSW) participă la diferitele procese metabolice din interiorul scheletului coralului si al ţesutului moale.

Coloraţie:
Elementele D sunt asociate cu cromoproteinele albastre/violet (pocilliporă, diadinoxantin si dinoxantin).

Supradozaj:
Poate determina o regresie severă a Å£esuturilor moi ale coralilor si presiune asupra crustaceelor. 
Întunecarea coralilor reprezintă indicaÅ£ia comună de supradoză. 
În caz de supradoză schimbaÅ£i 50% din apă si reduceÅ£i dozajul de suplimentare cu 50%.

Instrucţiuni generale pentru testare si suplimentare:
1. Înaintea testării apei, asiguraÅ£i-vă că verificaÅ£i întotdeauna salinitatea, efectuând modificările necesare. În cazul efectuării acestora, aÈ™teptaÅ£i 10 minute pentru stabilizarea parametrilor apei (de exemplu, cresterea salinităţii cu 1 ppt datorită evaporării apei va determina o crestere aproximativă cu 13 ppm Ca).
2. Efectuaţi testarea folosind numai kiturile de test de mare precizie, precum cele promovate de Red Sea Pro.
3. Toate suplimentele Programului Red Sea Reef Care sunt însoÅ£ite de scheme de dozaj (menÅ£ionate pe spatele produsului) bazate pe tratarea a 100 litri / 25 galoane de apă. EstimaÅ£i volumul total de apă (acvariu & colector pentru volum mai scăzut al rocilor vii etc.) în vederea calculării dozei corecte pentru sistemul dumneavoastră.
4. Suplimentele trebuie adăugate în colector. În cazul în care nu deÅ£ineÅ£i unul, adăugaÅ£i încet suplimentele într-o zonă cu flux ridicat de apă, pentru a preveni contactul direct cu coralii.
5. În vederea prevenirii presiunii la nivelul coralilor, creÈ™terile zilnice maxime ale fiecărui element sunt după cum urmează: iod 0.03 ppm, potasiu 10 ppm, fier 0.05 ppm. Modificările mai considerabile trebuie efectuate timp de câteva zile în conformitate cu cantitatea maximă zilnică.

Dozajul prin cererea de calciu (dezvoltarea coralilor):
CalculaÅ£i doza zilnică sau săptămânală a fiecărui supliment conform dozajului suplimentelor Red Sea Foundation sau absorbÅ£iei cunoscute de calciu. 
(Adăugaţi 1 ml de supliment Color pentru fiecare 200 ppm calciu adăugaţi la 100 litri (25 galoane) de apă pentru acvariu sau pentru fiecare 2 g de absorbţie calciu.

Dozajul prin cererea totală de elemente:
Modificarea iniÅ£ială a Color Elements  la nivelurile optime
În momentul primei folosiri a produselor Coral Colors sau ulterior schimbării apei, testaÅ£i nivelurile de Color Elements si suplimentul, operaÅ£iune necesară obÅ£inerii nivelurilor optime.

Dozajul săptămânal – Corali moi
TestaÅ£i săptămânal Color Elements si dozaÅ£i fiecare supliment pentru recompletarea nivelurilor optime.

Dozajul zilnic – coralii SPS
AsiguraÅ£i-vă că toate Color Elements au valorile optime si se află în acvariu timp de 4 zile, având o salinitate stabilă (compensaÅ£i pentru evaporarea zilnică) fără adăugarea de suplimente. 
La finalul celor 4 zile testaÅ£i Color Elements si calculaÅ£i “dozajul de 4 zile” aferent fiecărui supliment în vederea recompletării nivelurilor optime. 
AdăugaÅ£i “dozajul de 4 zile” sistemului. 
ÎmpărÅ£iÅ£i dozajul la 4 si folosiÅ£i-l drept doza zilnică pentru săptămâna următoare.
După o săptămână de adăugare a dozei zilnice, testaÅ£i Color Elements si calculaÅ£i doza de modificare a fiecărui supliment pentru recompletarea nivelurilor optime.
- În cazul în care doza de modificare este foarte diferită de cea anterioară, modificaÅ£i-o pe cea zilnică (măriÅ£i / scădeÅ£i) după cum este necesar.
- În cazul în care nivelul măsurat al unui element specific este mai mare decât cel optim, asteptaÅ£i ca excesul de element să fie epuizat înaintea reluării suplimentării zilnice cu doza zilnică modificată.
ContinuaÅ£i testarea săptămânală a tuturor elementelor si modificaÅ£i dozele zilnice după cum este necesar. AbsorbÅ£ia elementelor din acvariul dumneavoastră se va modifica gradual odată cu dezvoltarea coralilor dumneavoastră sau prin adăugarea sau eliminarea organismelor. Se recomandă să păstraÅ£i un registru al măsurărilor si dozelor săptămânale.
În cazul în care omiteÅ£i una sau mai multe zile de suplimentare, adăugaÅ£i cantitatea totală omisă, însă nu depăsiÅ£i cantitatea maximă recomandată de mărire pentru orice element.

 

Fii primul care scrie un review acestui produs