Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Red Sea Coral Colors C (Iron/Trace)/500ml
  • Red Sea Coral Colors C (Iron/Trace)/500ml
Red Sea Coral Colors C (Iron/Trace)/500ml

Red Sea Coral Colors C (Iron/Trace)/500ml

Red Sea Coral Colors C (Iron/Trace)/500ml

Cod produs: 22063
73.78 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc  Adauga la favorite


Supliment de fier si oligoelemente care promoveaza culoarea verde a coralilor

Coral Colors C (Iron/Trace) face parte din gama completa de complexe complementare majore, minore si oligoelemente, care impreuna asigura necesitatea cresterii coralilor.
Coral Colors C este un complex de 8 metale – fier, mangan, cobalt, cupru, aluminiu, zinc, crom si nichel.
Aceste microelemente sunt esentiale pentru multe procese metabolice biochimice, incluzand respiratia, producerea de energie, clorofila si catalizatorii fotosintetici.
Elementele Coral Colors C sunt legate de cromoproteinele verzi/galbui.
Pentru cele mai frumoase culori ale coralilor se recomanda folosirea Red Sea NO3: PO4-X, ca parte a programului complet de ingrijire a recifurilor.
1 ml solutie Coral Colors C la 100 ml apa va ridica nivelul de fier cu 0.01 ppm. 

Atentionare:
Indicaţia comună de supradoză este reprezentată de intunecarea coralilor datorită dezvoltării excesive a algelor Zooxanthellae si a apariţiei celor periculoase.
In caz de supradoză, schimbaţi 50% din apă si reduceţi dozajul de suplimentare cu 50%.

Instrucţiuni generale pentru testare si suplimentare:
Inaintea testării apei, asiguraţi-vă că verificaţi intotdeauna salinitatea, efectuand modificările necesare. In cazul efectuării acestora, așteptaţi 10 minute pentru stabilizarea parametrilor apei (de exemplu, cresterea salinităţii cu 1 ppt datorită evaporării apei va determina o crestere aproximativă cu 13 ppm Ca).
Efectuaţi testarea folosind numai kiturile de test de mare precizie, precum cele promovate de Red Sea Pro.
Toate suplimentele Programului Red Sea Reef Care sunt insoţite de scheme de dozaj (menţionate pe spatele produsului) bazate pe tratarea a 100 litri / 25 galoane de apă. Estimaţi volumul total de apă (acvariu & colector pentru volum mai scăzut al rocilor vii etc.) In vederea calculării dozei corecte pentru sistemul dumneavoastră.
Suplimentele trebuie adăugate in colector. In cazul in care nu deţineţi unul, adăugaţi incet suplimentele intr-o zonă cu flux ridicat de apă, pentru a preveni contactul direct cu coralii.
In vederea prevenirii presiunii la nivelul coralilor, creșterile zilnice maxime ale fiecărui element sunt după cum urmează: iod 0.03 ppm, potasiu 10 ppm, fier 0.05 ppm. Modificările mai considerabile trebuie efectuate timp de cateva zile in conformitate cu cantitatea maximă zilnică.

Dozajul prin cererea de calciu (dezvoltarea coralilor)
Calculaţi doza zilnică sau săptămanală a fiecărui supliment conform dozajului suplimentelor Red Sea Foundation sau absorbţiei cunoscute de calciu.
(AdăugaÅ£i 1 ml de supliment Color pentru fiecare 200 ppm calciu adăugaÅ£i la 100 litri (25 galoane) de apă pentru acvariu sau pentru fiecare 2 g de absorbÅ£ie calciu. 
Dozajul prin cererea totală de elemente
Modificarea iniţială a Color Elements la nivelurile optime
In momentul primei folosiri a produselor Coral Colors sau ulterior schimbării apei, testaÅ£i nivelurile de Color Elements si suplimentul, operaÅ£iune necesară obÅ£inerii nivelurilor optime. 
Dozajul săptămanal - Corali moi
TestaÅ£i săptămanal Color Elements si dozaÅ£i fiecare supliment pentru recompletarea nivelurilor optime. 
Dozajul zilnic Corali SPS
Asiguraţi-vă că toate Color Elements au valorile optime si se află in acvariu timp de 4 zile, avand o salinitate stabilă (compensaţi pentru evaporarea zilnică) fără adăugarea de suplimente.
La finalul celor 4 zile testaţi Color Elements si calculaţi dozajul de 4 zile aferent fiecărui supliment in vederea recompletării nivelurilor optime.
Adăugaţi dozajul de 4 zile sistemului.
Impărţiţi dozajul la 4 si folosiţi-l drept doza zilnică pentru săptămana următoare.
După o săptămană de adăugare a dozei zilnice, testaţi Color Elements si calculaţi doza de modificare a fiecărui supliment pentru recompletarea nivelurilor optime.
In cazul in care doza de modificare este foarte diferită de cea anterioară, modificaţi-o pe cea zilnică (măriţi / scădeţi) după cum este necesar.
In cazul in care nivelul măsurat al unui element specific este mai mare decat cel optim, asteptaţi ca excesul de element să fie epuizatinaintea reluării suplimentării zilnice cu doza zilnică modificată.
Continuaţi testarea săptămanală a tuturor elementelor si modificaţi dozele zilnice după cum este necesar. Absorbţia elementelor din acvariul dumneavoastră se va modifica gradual odată cu dezvoltarea coralilor dumneavoastră sau prin adăugarea sau eliminarea organismelor. Se recomandă să păstraţi un registru al măsurărilor si dozelor săptămanale.
In cazul in care omiteţi una sau mai multe zile de suplimentare, adăugaţi cantitatea totală omisă, Insă nu depăsiţi cantitatea maximă recomandată de mărire pentru orice element.

 

Fii primul care scrie un review acestui produs