Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Prodibio Bio Clean Nano apa marina 4 fiole
  • Prodibio Bio Clean Nano apa marina 4 fiole
Prodibio Bio Clean Nano apa marina 4 fiole

Prodibio Bio Clean Nano apa marina 4 fiole

Solutie acvarii Prodibio Bio Clean Nano apa marina 4 fiole

Cod produs: 220810
31,33 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc  Adauga la Favorite

Set pentru curatarea acvariilor din punct de vedere biologic si in mod natural prin combinarea puterii Bio Digest-ului si efectului revitalizant al Bioptim-ului.

Pentru un acvariu curat si fara “necazuri”, Bio Clean ofera 2 produse  complementare in acelasi ambalaj. Actiunea Bio Digest combinata cu efectul stimulator al Bioptim-ului contribuie la curatarea acvariului si la indepartarea algelor.

Bioptim face mult mai dinamica activitatea bacteriilor aerobe, anaerobe si facultative prezente în acvariu.
Bioptim Marine furnizeaza bacteriilor toate micronutrientele lipsa: oligoelemente, aminoacizi selectionati, vitamine naturale (Riboflavina) care faciliteaza absorbtia acestora de catre memebranele celulare. 
Bioptim Marine accelereaza activitatea bacteriilor aerobe, anaerobe si facultative prezente in acvariu. 
Bioptim Marine accelereaza de asemenea si activitatea bacteriilor care reduc nitratii, fosfatii, carbohidratii, reduce aparitia algelor filamentoase si imbunatatesc calitatea apei.
Microorganismele care ajuta bacteriile sa digere deseurile organice se gasesc adesea in numar mic intr-un acvariu. Cauzele pot fi retinerea sau eliminarea acestora in timpul proceselor biologice din acvariu.
Bioptim Marine reduce BOD – consumul biologic de oxigen – contribuind astfel la cresterea potentialului Redox. 
Efectul probiotic al Bioptim Marine reduce infectiile bacteriene si micozele.

Bio Digest contine tulpini bacteriene selectionate, nitrificatoare si cu capacitate ridicata de reducere a nitratilor si fosfatilor. 
Bio Digest realizeaza o filtrare biologica si purifica biologic acvariile prin inlaturarea deseurilor organice datorita continutului de bacterii heterotrofe: Paracoccus denitrificans si Pseudomonas stuzerii. Aceste bacterii preiau activitatea de descompunere cu fiecare noua generatie care continua activitatea inceputa de cele precedente, purificind astfel solul si filtrele (reduc nitratii si fosfatii) si  previn  cresterea algelor. Aflate intr-o permanenta competitie pentru procurarea hranei cu microorganismele patogene, bacteriile impiedica inmultirea acestora, imbunatatind astfel calitatea apei si reducind riscul aparitiei bolilor (uneori inexplicabile).
Bacteriile heterotrofe din Bio Digest curata biologic acvariul, fiecare tulpina completind activitatea celei precedente. In acest mod se purifica acvariul, se reduc nitratii si fosfatii si se previne proliferarea algelor. Deoarece fiecare tulpina are o viteza de reproducere proprie, pentru a mentine proportia optima se recomanda utilizarea unei fiole de Bio Digest la 2 saptamini.
Atunci cand rata de imnultire a bacteriilor nu este constanta, proportia dintre ele incepe sa varieze. Pentru a pastra o proportie echilibrata, se adauga o fiola de Bio Digest la 2 saptamini, pentru 1000 l apa. Daca se doreste accelerarea procesului de purificare, doza nu va fi crescuta, ci se va administra mai des, de exemplu, saptaminal. 

Bioptim asociat cu Bio Digest reda vigoare si sanatate pestilor si imbunatatesc calitatea apei. Rezultatul va fi o apa limpede, pesti si nevertebrate sanatoase.

Compozitie:
Substante nutritive esentiale oligoelemente: bor, calciu, fier, magneziu, mangan, molibden, potasiu, sulf, zinc, etc
Doza medie: administrare la fiecare 2 saptamani.
- Bioptim - 1 fiola la 200 L apa acvariu.
- Bio Digest - 1 fiola pentru max. 1000 L apa. In cazul in care acvariul este foarte murdar, nu supradozati, doar utilizati 1 fiola in fiecare saptamana.

Nota
Fiolele, inainte de spargere, se agita cu fermitate. 
Aruncati in conditii de siguranta fiolele folosite. 
A nu se lasa la indemana copiilor.

 

Fii primul care scrie un review acestui produs

# Suport
1 Fisa securitate