Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Solutie tratare apa acvariu Prodibio Bio Clean Fresh x 30
Solutie tratare apa acvariu Prodibio Bio Clean Fresh x 30

Solutie tratare apa acvariu Prodibio Bio Clean Fresh x 30

Set pentru curatarea acvariilor de apa dulce din punct de vedere biologic si in mod natural prin combinarea puterii BioDigest si efectului revitalizant al BioTrace.

Cod produs: 220775
169,53 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
stoc limitat

Livrare standard
Miercuri, 29 Mai - Joi, 30 Mai
1899 RON

 Adauga la Favorite

Prodibio Bio Clean Fresh,  set pentru curatarea acvariilor de apa dulce din punct de vedere biologic si in mod natural prin combinarea puterii BioDigest (15 fiole) si efectului revitalizant al BioTrace (15 fiole).
Pentru un acvariu curat si fara probleme, BioClean ofera 2 produse  complementare in acelasi ambalaj.
Actiunea BioDigest combinata cu efectul stimulator al BioTrace contribuie la curatarea acvariului si la indepartarea algelor.
BioTrace Freshwater este un concentrat de oligoelemente care accelereaza activitatea biologica.
Oligoelementele sunt esentiale pentru organismele vii.  Bio Trace Freshwater include sulf pentru proteine, fier pentru plante si singele pestilor, cobalt pentru vitamina B si bor pentru procesele metabolice care au loc din timpul formarii tesuturilor si descompunerea organica.
In acvarii, oligoelementele necesare activitatii biologice sunt consumate de alge, plante, nevertebrate si sunt neutralizate si eliminate de catre skimmer si carbunele activ. Osmosa inversa inlatura toate oligoelementele din apa. Efectul este oprirea activitatii bacteriilor, care va avea drept rezultat o apa care stagneaza, proliferarea algelor, pesti apatici si plante ofilite.
BioTrace Freshwater accelereaza de circa 10 ori reproducerea bacteriilor benefice si producerea de enzime care ajuta la inlaturarea deseurilor.
BioDigest contine tulpini bacteriene selectionate, nitrificatoare si cu capacitate ridicata de reducere a nitratilor si fosfatilor.
BioDigest realizeaza o filtrare biologica si purifica biologic acvariile prin inlaturarea deseurilor organice datorita continutului de bacterii heterotrofe: Paracoccus denitrificans si Pseudomonas stuzerii. Aceste bacterii preiau activitatea de descompunere cu fiecare noua generatie care continua activitatea inceputa de cele precedente, purificind astfel solul si filtrele (reduc nitratii si fosfatii) si previn cresterea algelor.
Aflate intr-o permanenta competitie pentru procurarea hranei cu microorganismele patogene, bacteriile impiedica inmultirea acestora, imbunatatind astfel calitatea apei si reducind riscul aparitiei bolilor (uneori inexplicabile).
Deoarece fiecare tulpina are o viteza de reproducere proprie, pentru a mentine proportia optima se recomanda utilizarea unei fiole de
BioDigest la 2 saptamini.
Atunci cind rata de inmultire a bacteriilor nu este constanta, proportia dintre ele incepe sa varieze. Pentru a pastra o proportie echilibrata,
se adauga o fiola de Bio Digest la 2 saptamini, pentru 1000l apa.
Daca se doreste accelerarea procesului de purificare, doza nu va fi crescuta, ci se va administra mai des, de exemplu saptaminal. 
BioTrace asociat cu BioDigest reda vigoare si sanatate pestilor si imbunatatesc calitatea apei dulci.
Rezultatul va fi o apa limpede, pesti si nevertebrate sanatoase.
Compozitie:
Substante nutritive esentiale oligoelemente: bor, calciu, fier, magneziu, mangan, molibden, potasiu, sulf, zinc, etc
Doza medie: 
Bio Digest - 1 fiola/pana la 1.000l apa acvariu, la fiecare 15 zile.
Bio Trace Freshwater-  1 fiola/200l apa acvariu, la fiecare 15 zile.
Daca acvariul nu a fost bine intretinut, doza va ramine aceeasi, dar se va folosi 1 fiola la fiecare saptamana. 
Nota : 
Fiolele, inainte de spargere, se agita cu fermitate. 
Aruncati in conditii de siguranta fiolele folosite. 

A nu se lasa la indemana copiilor!
Producator: Prodibio Franta

 

Fii primul care scrie un review acestui produs

# Suport
1 Fisa securitate