Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Hrana pesti acvariu Ocean Nutrition Prime Reef FlakeS  71 g
Hrana pesti acvariu Ocean Nutrition Prime Reef FlakeS  71 g

Hrana pesti acvariu Ocean Nutrition Prime Reef FlakeS 71 g

Hrana pesti acvariu Ocean Nutrition Prime Reef FlakeS 71g

Cod produs: 1025560
44,44 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc  Adauga la Favorite

Ocean Nutrition Prime Reef Flakes 71 g, hrana pentru pestii tropicali carnivori/omnivori.
Combinatie naturala de fructe de mare proaspete si crude care reprezinta o sursa excelenta de proteine marine pure.
Imbunatateste coloritul si vitalitatea, stimuleaza sistemul imunitar. Nu tulbura apa.
Ingrediente: Plancton Euphasia pacifica, calamar, file de somon, plancton Euphasia superba, kelp, scoici marine, germeni de grau, artemia adulta, faina de grau, lecitina din soia, MPAXTM (Marine Protein Amino eXtract: faini de peste, aminoacizi selectionati (DL-Arginina, L-Lisina, DL-Methionina, Betaina, TL-Triptofan)], vitamine [acid ascorbic (Vitamina C), biotina (Vitamina H), Vitamina B12, riboflavina (vitamina B2), thiamin mononitrat (vitamina B1), acetat de tocoferol (vitamina E), acid pantotenic (Vitamina B5), menadion (Vitamina K3), folacina (Vitamina B9), colcalciferol (Vitamina D3), niacina (Vitamina B3), retinol (Vitamina A1), piridoxina (Vitamina B6)], nauplii de artemia, icre de ton, minerale (iodura de potasiu, oxid de fier, sulfat de mangan, oxid de magneziu, sulfat de zinc), etoxiquina, pigmenti carotenoizi. 
Componenta analitica: Proteina 58.2%; Fibra 0.9%; Grasime 12.8%; Cenusa 6,0%
Instructiuni de hranire:  Pestii ar trebui hraniti de 1-3 ori pe zi cu o cantitate de hrana pe care o pot consuma in cateva minute. 
Recomandari pentru pastrarea hranei: Deschiderea si inchiderea repetata a ambalajului pune hrana in contact cu bacteriile si umiditatea, calitatea hranei  reducandu-se continuu, ceea ce influenteaza continutul de vitamine si prospetime a hranei, motiv pentru care se recomanda ca dupa desigilarea cutiei, hrana sa fie consumata in maxim 3 luni. Dupa fiecare utilizare inchideti bine cutia de hrana, astfel incat nici aerul, nici lumina sa nu ajunga la mancare.  Nu sunt indicate cutiile transparente pentru hrana deoarece majoritatea vitaminelor sunt distruse de UV-ul ridicat al luminii.

Producator: Ocean Nutrition Belgia

Fii primul care scrie un review acestui produs