Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Hrana pesti acvariu Ocean Nutrition Formula Two Marine Pellets Small 100 g
Hrana pesti acvariu Ocean Nutrition Formula Two Marine Pellets Small 100 g

Hrana pesti acvariu Ocean Nutrition Formula Two Marine Pellets Small 100 g

Hrana pesti acvariu Ocean Nutrition Formula Two Marine Pellets Small 100g

Cod produs: 1009240
46,42 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
stoc limitat

Livrare standard
Miercuri, 29 Mai - Joi, 30 Mai
2099 RON

 Adauga la Favorite

Ocean Nutrition Formula Two Marine Pellets Small 100 g, hrana cu extract de spirulina si usturoi pentru pestii tropicali erbivori/omnivori marini. Peletele, de culoare verde (+/-1,2 mm) sunt moi, umede si gustoase. Contin usturoi, care imbunatateste rezistenta la boli, spirulina, alge, creveti, calamar si plancton. Nivel ridicat de proteine marine de calitate, rafinate.
Folia interna nu permite intrarea oxigenului, pentru o maxima prospetime.
Ramane proaspat pana la 3-4 luni de la deschiderea foliei interne.
Ingrediente: Creveti, plancton Euphasia pacifica, sardine, faina de grau, calamar, icre de peste, lecitina din soia, spirulina, ulei de somon, usturoi, minerale (iodura de potasiu, oxid de fier, sulfat de mangan, oxid de magneziu, sulfat de zinc), MPAXTM (Marine Protein Amino eXtract: faini de peste, hidrolizati, aminoacizi selectionati (L-Lisina, DL-Metionina, L-Tritofan)), vitamine (acid ascorbic (Vitamina C), Vitamina B12, acid nicotinic, riboflavina (vitamina B2), monotitrat tiamin (vitamina B1), acetat de tocoferol (vitamina E), Betaina, propionat de calciu, sorbat de potasiu, etoxiquina, pigmenti carotenoizi (astaxantina, cantaxantina), drojdie (Beta-glucan).
Componenta analitica: Proteine (min.) 38.1%; Grasimi (min.) 9.7%; Fibre (max.) 2.8%; Cenusa (max.) 10.5%
Instructiuni de hranire: Pestii ar trebui hraniti de 1-3 ori pe zi cu o cantitate de hrana pe care o pot consuma in cateva minute. 
Recomandari pentru pastrarea hranei: Deschiderea si inchiderea repetata a ambalajului pune hrana in contact cu bacteriile si umiditatea, calitatea hranei  reducandu-se continuu, ceea ce influenteaza continutul de vitamine si prospetime a hranei, motiv pentru care se recomanda ca dupa desigilarea cutiei, hrana sa fie consumata in maxim 3 luni. Dupa fiecare utilizare inchideti bine cutia de hrana, astfel incat nici aerul, nici lumina sa nu ajunga la mancare.  Nu sunt indicate cutiile transparente pentru hrana deoarece majoritatea vitaminelor sunt distruse de UV-ul ridicat al luminii.

Producator: Ocean Nutrition Belgia

 

Fii primul care scrie un review acestui produs