Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • JBL TraceMarin 3 - 500 ml
  • JBL TraceMarin 3 - 500 ml
JBL TraceMarin 3 - 500 ml

JBL TraceMarin 3 - 500 ml

JBL TraceMarin 3 - 500 ml

Cod produs: 2491600
67,10 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc  Adauga la Favorite

JBL Trace Marin 3 - supliment pentru acvarii cu apa sarata pe baza de magneziu, zinc, fier, nichel, molibden, vanadium, rubidiu etc.
Pentru intretinerea profesionala a acvariilor de recif.
Eficienta optima atunci cand este folosit in combinatie cu JBL TraceMarin 1 si 2.

JBL Trace Marin: Dezvoltat de catre chimisti si biologi, pe perioada a câÅ£iva ani, în urma unor serii de măsurători ÅŸi experimente până în momentul în care a fost gata pentru producÅ£ia în serie, 
JBL Trace Marin este folosit pentru furnizarea optimă pentru toÅ£i corali duri,  moi ÅŸi alte nevertebrate  aÅŸa cum ar fi algele calcice din acvariile de recif, având microelemente ÅŸi minerale vitale ca de exemplu stronÅ£iu, iod, bariu, bor, cobalt , fluor, crom , magneziu, fier, cupru, zinc, nichel, molibden, vanadiu ÅŸi altele. 
Pentru a se evita producerea unor incompatibilităţi  precum ÅŸi diverse reacÅ£ii între aceste componente s-au dezvoltat 3 produse cu aplicare combinată, care să permită îngrijirea profesională ÅŸi optimă a acvariilor de recif. 
JBL Trace Marin nu conÅ£ine nici un colorant sau aditiv precum ÅŸi nici  ingrediente formatoare de complexe (chelatori) dat fiind faptul ca s-a demonstrat că sunt problematici în îngrijirea acvariilor de recif.

Dozaj:

7 ml ( cantitatea unui capac gradat) pentru 100 l de apă de acvariu, săptămânal sau 1 ml zilnic. Acest dozaj este orientativ ÅŸi poate varia corespunzător conform observaÅ£iilor proprii. Factori care influenÅ£ează asupra dozajului de bază sunt: skimmer de dimensiuni prea mici sau prea mari, filtrele biologice foarte mari sau lipsa acestora. Carbonul activ nu trebuie să fie folosit cu constanţă  ci doar pe o perioadă de 3-5 zile la fiecare 4-6 săptămâni, dat fiind faptul că există pericolul să se introducă continuu multe substanÅ£e. În acvariile cu skimmere mici se poate reduce doza la jumătate.
O posibilă doză prea mare de Trace Marin se manifesta prin faptul ca, după succesul iniÅ£ial în dezvoltare ÅŸi colorit, coralii pot adopta din nou culorile originale, sau  poate înceta cresterea acestora.
Pentru un succes optim în îngrijire trebuie să se folosească produsele Trace Marin 1,2 ÅŸi 3 intotdeauna in forma combinata dar succesiv în intervale  de timp de 2 până la 5 minute unul faţă de celalalt. În cazul în care se utilizează pompe de dozaj orificiile de alimentare trebuie, în măsura în care este posibil să fie cat mai depărtate unul de celalalt. Dacă se folosesc pompe cu temporizator acest lucru nu este necesar. Furnizarea cu JBL Trace Marin 1,2,3 într-un loc cu curenÅ£i puternici este mai avantajoasă dat fiind faptul că produsele se distribuie imediat în formă optimă. A se evita aplicarea directă la corali ÅŸi alte animale care poate avea rezultate nocive din cauza concentraÅ£iei mari locale.

Recomandări JBL:

A se controla la fiecare 1-2 săptămâni simultan parametrii de fosfat, nitrat,  calciu, magneziu precum ÅŸi duritatea carbonatului. A se schimba de la 5 până la 10 % volumul de apă din acvariu o data la 4-6 săptămâni, având în vedere  populaÅ£ia acestuia.
Doar pentru uzul în acvarii, a se evita contactul cu pielea!
Când se foloseÅŸte corect nu este dăunător pentru nevertebrate ÅŸi peÅŸti
Trace Marin nu conţine nici un colorant şi nici conservanţi.
Trace Marin este lipsit de fosfat şi nitraţi.


 

Fii primul care scrie un review acestui produs

# Suport
1 Fisa securitate