Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Stabilizator apa iaz JBL StabiloPond KH 5 kg
  • Stabilizator apa iaz JBL StabiloPond KH 5 kg
Stabilizator apa iaz JBL StabiloPond KH 5 kg

Stabilizator apa iaz JBL StabiloPond KH 5 kg

Stabilizeaza duritatea carbonata si completeaza in cantitatile necesare mineralele epuizate, cum este calciul si magneziul.

Cod produs: 2732000
442,61 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
stoc limitat Livrare Gratuita

Livrare standard
Miercuri, 24 Iul. - Joi, 25 Iul.
Gratuit

 Adauga la Favorite

JBL StabiloPond KH 5 kg, stabilizator de pH si KH in iazuri.
JBL StabiloPond KH este un amestec echilibrat de minerale care exista deja in iazuri. 
Stabilizeaza duritatea carbonata si completeaza in cantitatile necesare mineralele epuizate, cum este calciul si magneziul.
JBL StabiloPond KH creste duritatea totala si duritatea carbonata la un raport de 1:2 si stabilizeaza nivelul pH intre 7,5 si 8,5. Mai mult, absoarbe si face inofensive metalele grele.
Duritatea, mineralele care se dizolva in apa au un rol important pentru apa din iazul de gradina.
Apa de ploaie care cade in iaz nu are duritate. Asadar apa din iaz contine din ce in ce mai putine minerale pe masura ce trece timpul. Folosirea regulata a JBL StabiloPond basis pe o durata de 6 saptamani garanteaza o sursa de baza a mineralelor necesare (duritatea totala si duritatea carbonata). Cu toate acestea, in situatii speciale duritatea carbonata poate scadea mai repede decat duritatea totala. Printre altele, activitatea algelor si bacteriile din filtru pot contribui la acest lucru. 
La o duritate carbonata sub 4ºKH, efectul de stabilizare asupra aciditatii (nivel pH) apei din iaz nu mai este garantat iar nivelul pH-ului poate fluctua foarte mult pe parcursul unei singure zile de la mai putin de 6,0 (dimineata) la peste 10,00 (seara), in special atunci cand infloresc algele. Un nivel stabil al pH-ului, intre 7,5 si 8,5 este necesar pentru toate formele de viata din iaz.
Duritatea carbonata este stabilizatorul aciditatii apei din iaz si in acelasi timp „asigurarea de viata” a tuturor formelor de viata.
Sfat:  Pe langa faptul ca asigurati sursa de minerale cu JBL StabiloPond basis, verificati si duritatea carbonata la intervale regulate de timp si atunci cand nivelul scade sub 4ºKH, sa mariti duritatea carbonata cu JBL StabiloPond KH, stabilizand astfel nivelul ph-ului din apa din iaz.
Nota: Pudra este higroscopica. Asadar resigilati recipientul sau galeata dupa utilizare si depozitati-l intr-un loc uscat.
Va recomandam sa ridicati nivelul duritatii carbonate cu maxim 2-3 ºKH pe zi pentru ca pestii si plantele sa aiba timp suficient sa se adapteze. Atunci cand JBL StabiloPond basis este folosit cu regularitate, o doza de JBL StabiloPond KH este necesara doar atunci cand nivelul duritatii carbonate scade sub nivelul de 4 º KH intre doze, ex. dupa ploi toride (furtuni de vara).
Atunci cand sunt folositi algicizi ca JBL AlgoPond forte, JBL AlgoPond direct, JBL CleroPond (coagulant ce are efect fizic) duritatea carbonata trebuie verificata folosind JBL StabiloPond pH/KH. Duritatea carbonata trebuie sa fie de cel putin 4 ºKH si nivelul pH-ului nu trebuie sa depaseasca 8,5. Daca nu e cazul, tratati apa din iaz cu o doza dubla de JBL StabiloPond basis sau o doza normala de JBL StabiloPond KH in seara dinaintea tratarii algelor. 
Tratamentul algelor trebuie aplicat in dimineata urmatoare. 
Algicizii nu trebuie folositi sub nicio forma atunci cand pH-ul apei este sub 8,5 si trebuie folositi intotdeauna dimineata.
Atentionare:
Poate cauza leziuni ochilor.
In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului.
Aruncati recipientul in container de reciclare. 
A nu se lasa la indemana copiilor.
Continut: 5 kg pentru 50.000 l apa

Producator: JBL GmbH & Co. KG

Fii primul care scrie un review acestui produs

# Suport
1 Fisa securitate