Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Fertilizant plante acvariu JBL ProFlora AquaBasis Start Set 3 kg
Fertilizant plante acvariu JBL ProFlora AquaBasis Start Set 3 kg

Fertilizant plante acvariu JBL ProFlora AquaBasis Start Set 3 kg

Set complet cu toate componentele fertilizante esentiale pentru cresterea plantelor luxuriante din acvariile cu apa dulce.

Cod produs: 2021700
76,42 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc  Adauga la Favorite

JBL PROFLORA AquaBasis Start Set 3 kg, set complet cu toate componentele fertilizante esentiale pentru cresterea plantelor luxuriante din acvariile cu apa dulce. Continut suficient pentru acvarii cuprinse intre 50-100l.
JBL ProFlora AquaBasis Start cu elemente vitale ce confera radacinilor plantelor un substrat ideal; creste capacitatea de absorbtie a plantelor; granulatia speciala serveste ca depozit pentru plante, conferind substantele necesare atunci cand ele sunt in deficit si absorbtia lor atunci cand sunt in surplus; fierul hranitor in forma granulata asigura o nutritie echilibrata.
JBL  ProFlora Ferropol, un lichid fertilizator ce asigura plantelor toate elementele necesare ca : fier, potasiu, sulf, magneziu.
JBL  ProFlora Ferropol 24, un fertilizator zilnic, hrana de zi cu zi a plantelor de acvariu; asigura plantelor de acvariu un supliment esential de elemente.
Nutritie pentru plantele de acvariu. Plantele sanatoase previn cresterea algelor, furnizeaza oxigen, elimina poluanti si reduc agentii patogeni.
Pentru ca plantele sa infloreasca, trebuie indeplinite urmatoarele cerinte: Lumina ca sursa de energie pentru fotosinteza, CO2, substante nutritive si oligoelemente ca promotori de crestere.
Cu produsele de fertilizare a plantelor JBL, furnizati plantelor toti nutrientii  necesari si oligoelementele esentiale. In acest fel, plantele pot absorbi toti nutrientii de care au nevoie pentru frunze si radacini si astfel se previn deficientele.

A nu se lasa la indemana copiilor!
Producator: JBL GmbH & Co. KG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fii primul care scrie un review acestui produs

# Suport
1 Fisa securitate