Hrana pesti acvariu granule premium pentru toate speciile JBL Grana Click
JBL Grana Click 100 ml, hrana de baza pentru hranirea profesionala a pestilor discus si a altor pesti de acvariu pretentiosi.
• Granule de marime corespunzatoare, semi-plutitoare pentru hranire usoara a pestilor de la 3 cm pana la 15 cm
• Usor de acceptat datorita continutului de 20% creveti.
• Usor de digerat datorita ingredientelor naturale de prima calitate atent selectionate.
• Asigura o crestere sanatoasa si un colorit natural datorita continutului de carotenoide si acizi omega 3 valorosi.
• 1 click alimenteaza 5 pesti.
Hranire recomandata:
• Hraniti pestii o data sau de doua ori pe zi cu cantitatea de mancare pe care acestia o pot consuma in cateva minute.
• Pestii tineri ar trebui hraniti de 3-4 ori pe zi in acelasi mod.
• Nu hraniti pestii cu un singur fel de mancare; o dieta variata este recomandata pentru pastrarea sanatatii pestilor.
Recomandari pentru pastrarea hranei JBL:
• Cutiile sigilate etans pot pastra calitate hranei pana la 3 ani de la data fabricatiei.
• Deschiderea si inchiderea repetata a ambalajului aduc hrana in contact cu bacteriile si umiditatea, calitatea hranei se reduce continuu, ceea ce influenteaza continutul de vitamine si prospetimea hranei.
• Se recomanda dupa desigilarea cutiei, hrana sa fie consumata in maxim 3 luni.
• Inchideti intotdeauna cutia de hrana dupa utilizare, astfel incat nici aerul, nici lumina sa nu ajunga la mancare.
• Cutiile transparente sunt complet nepotrivite pentru hrana, cele mai multe vitamine sunt distruse de UV-ul ridicat al luminii.
Ingrediente: moluste si crustacee, cereale, peste si produse derivate din peste, produse derivate din vegetale, uleiuri si grasimi, legume, proteine vegetele.
Aditivi: Antioxidant 306, coloranti, Vitamina A 25000 mg, Vitamina E 300 mg, Vitamina C 200 mg, Vitamina D 2000 I.E,
Compozitie analitica: Proteina bruta (45,0%), Grasimi brute (6.5,%), Fibra bruta (9%), Cenusa bruta (5%)
Producator: JBL GmbH&Co.KG
# | Suport | |
---|---|---|
1 | Fisa securitate |