Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Filtru gravitational Newa Puro adv. 1
  • Filtru gravitational Newa Puro adv. 1
  • Filtru gravitational Newa Puro adv. 1
Filtru gravitational Newa Puro adv. 1

Filtru gravitational Newa Puro adv. 1

Filtru gravitational Newa Puro adv. 1

Cod produs: 05603021
660.41 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc Livrare Gratuita  Adauga la favorite

Sistemul de filtrare "Multi-Zone" ce include:

• o suprafață largă constând din mai multe medii de filtrare de înaltă calitate pentru filtrare selectivă.

• coÈ™uri unice care pot fi îndepărtate separat È™i prevăzute cu mânere  întotdeauna uscate pentru uÈ™urarea operaÈ›iilor de curățare È™i întreÈ›inere.

rezistent la È™ocuri È™i raze ultraviolete. 

bară de furtun și accesorii multiple.

PURO adv poate fi instalat uÈ™or È™i rapid datorită componentelor sale pre-asamblate. 

Acesta garantează o dezvoltare maximă a încărcării bacteriene pentru o filtrare biologică optimă, datorită unei suprafeÈ›e de filtrare largi, compuse din mai multe materiale. Aceasta face ca apa să fie curată È™i cristalina îndepărtând algele verzi È™i bacteriile fără a folosi produse chimice.

Caracteristici:

A - PERII - Perii foarte puternice din naylon destinate să blocheze resturile mari (frunze, pietriș, filamente de alge, etc).

B - NEWAQUA SPINGE KINSHY - Acesta este un mediu de filtrare unic destinat pentru filtrarea iazurilor care conÈ›in peÈ™ti mari, cum ar fi crapul Koi. Constând dintr-o fibră inovatoare electro-sudată în PVC, aceasta efectuează o acÈ›iune mecanică de anti-colmatare, permiÈ›ând satisfacerea completă atât a funcÈ›iilor mecanice cât È™i cele biologice. RezistenÈ›a maximă la uzură a fibrelor permite încărcarea materialelor poluante într-o măsură mult mai mare comparativ cu spumele normale.

C - BURETE FILTRU -înainte de a reveni la iaz, apa este filtrată prin 2 straturi de burete de filtrare, care opreÈ™te toate deÈ™eurile care au scăpat de celelalte materiale de filtrare. SuprafaÈ›a mare de filtrare a bureÈ›ilor permite, de asemenea, dezvoltarea bacteriilor de nitrificare È™i realizarea unei filtrări biologice suplimentare. 

D- NEWAQUA BIOGLOBE - Structura specială a fost concepută pentru a produce echilibrul optim între suprafaÈ›a disponibilă È™i dimensiunea acesteia. Datorită formei lor unice, o reducere a diametrului nu reduce fluxul de apă, permiÈ›ând astfel dubla cantitatea standard de activitate bacteriană față de biobilele standard, ceea ce duce la filtrarea biologică maximă.

 

Fii primul care scrie un review acestui produs