Meniu produse

Originea "SUNPOLE"

SUNPOLE este derivat din tehnologia motoarelor DC fără perii găsite în sculele electrice, unde rotorul se rotește în jurul axului susținut de lagăre, similar cu planetele sistemului solar care orbitează soarele. Aceasta, la rândul său, a servit ca inspirație pentru numele de marcă. Logo-ul mărcii este alcătuit din șase cercuri solide care simbolizează rotoare în mod constant rotative, încorporând imaginea de fiabilitate, precum și spiritul SUNPOLE de inovare continuă și de urmărire a calității.

Pompa de apă activează sistemul de filtrare al acvariului; importanța sa este asemănătoare cu inima din corpul nostru. Pentru a asigura un debit constant de apă pentru filtrare și transportul oxigenului, pompa de apă trebuie să ofere fiabilitate robustă. Produsul principal al SUNPOLE în industria acvaristica, pompa de apă este întruchiparea perfectă a calității și încrederii companiei în cercetare și dezvoltare în ceea ce privește calitatea deosebită.

SUNPOLE aspiră să furnizeze entuziaștilor profesioniști de acvaristica sisteme fiabile și cuprinzătoare de control al acvariului. Pentru a materializa această filozofie, începem să construim pe baza solidă a industriei TIC din Taiwan, unde se realizează o constantă inovare și perfecționare în timpul procesului de planificare, dezvoltare, proiectare și producție. SUNPOLE speră să introducă noi dimensiuni industriei de acvaristica cu o calitate fiabilă, o funcționare convenabilă și un design inovator, astfel încât acvariile să îmbrățișeze calitățile lucrurilor adevărate, bune și frumoase din viață.

 

Comercializam din stoc

peste 2000 de articole pentru acvaristica,
teraristica si pond!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutatile noastre! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..

Te rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!