Meniu produse

Hydor este o companie fondata in 1984 la initiativa familiei Ing. Bresolin, care vad piata Americana de acvariatica un potential succes in afaceri. De la o companie mica, cu o singura linie de filtre, Hydor se extinde si la inceputul anilor '90 se muta intr-un sediu mai mare, oferind astfel clientilor sai din intreaga lume o gama completa de filtre, pompe si incalzitoare de inalta calitate si tehnologie. Gratie numeroaselor patentela nivel mondial, Hydor a fost in masura sa creasca rapid respectul si recunoasterea calitatii atat a clientilor cat si a consumatorilor. 

Odată cu începutul noului mileniu, o decizie strategică Hydor concentreaza eforturile companiei pe dezvoltarea unei politici de brand, dând un impuls puternic in definirea identității sale. Astăzi Hydor este un punct de referință în proiectarea și fabricarea de produse unice și inovatoare în domeniul tehnologiei pentru acvaristica, exportate in toata lumea.

De asemenea, compania este din ce în ce mai specializata in oferirea de produse de înaltă calitate pentru acvaristica marina. In prezent Hydor ofera produse cu caracteristicile originale și performanțe neîndoielnice, asa cum ne-a obisnuit inca de la inceputurile sale.

 

Comercializam din stoc

peste 2000 de articole pentru acvaristica,
teraristica si pond!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutatile noastre! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..

Te rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!