Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • JBL Holiday Red 3buc
  • JBL Holiday Red 3buc
JBL Holiday Red 3buc

JBL Holiday Red 3buc

Hrana speciala acvariu JBL Holiday Red

Cod produs: 4032170
11.67 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc  Adauga la favorite

JBL Holiday Red 3buc, hrana special creata pentru carasii aurii. Asigura o alimentatie corespunzatoare pestilor dumneavoastra pe parcursul perioadei in care sunteti plecati in vacanta. Contine toti nutrientii necesari pentru a mentine pestii dumneavoastra ornamentali sanatosi.
Utilizare: 1cub JBL Holiday Red asigura hrana pentru 1-3 pesti aurii de marime medie (aprox. 8-12 cm lungime) pentru 4-6 zile.
Introduceti unul sau mai multe cuburi in acvariu, in functie de numarul pestilor. Cuburile se vor dizolva treptat fara a tulbura apa din acvariu.
In functie de duritatea apei, cuburile se pot dizolva mai rapid sau mai lent. Timpul specificat pentru dizolvare se aplica in cazul unui grad mediu de duritate al apei.
Se recomanda utilizarea unui singur cub pentru acvariile mici (cu dimensiuni sub 30 l) sau pentru bolurile de pesti aurii, chiar daca ele contin mai mult de trei pesti. Dupa intoarcerea din vacanta se recomanda schimbarea a 30-50 % din cantitatea de apa.
Ingrediente: cereale, peste si derivate din peste, proteine vegetale, legume, alge, drojdie, oua si produse din oua, moluste si crustacee.
Aditivi: Vitamina A - 25000 I. E., Vitamin D₃ - 2500 I.E., Vitamina E – 330 mg, Vitamina C (stabile) – 400 mg, Inosite – 750 mg
Compozitie analitica: Proteina bruta (48,0%), Grasimi brute (8.3%), Fibra bruta (1.9%), Cenusa bruta (8.1%)

Continut: 3buc 
Producator: JBL GmbH&Co.KG

Fii primul care scrie un review acestui produs

# Suport
1 Fisa securitare