Aplicatia se incarca

Incepe sa tastezi cautarea ta si alege din rezultate

  • Material filtrant JBL Cermec 1 l
  • Material filtrant JBL Cermec 1 l
Material filtrant JBL Cermec 1 l

Material filtrant JBL Cermec 1 l

Tuburile din ceramica sunt materialul pre-filtrant ideal, deoarece rezista bine la murdarie datorita formei lor tubulare si nu se infunda la fel de repede ca buretii sau altele masa filtrante similare.

Cod produs: 6237500
37.94 LEI
  Nici un review Citeste toate review-urile
lipsa stoc  Adauga la favorite

JBL Cermec 1 l, masa filtranta. Calitatea materialului filtrant determina in esenta eficacitatea unui filtru pentru acvariu.
Majoritatea filtrelor de acvariu sunt deja echipate cu bureti ca material de filtrare ide baza. Buretii au o suprafata destul de mare, care in timp va fi colonizata de bacterii benefice pentru descompunerea poluantilor.
Tuburile din ceramica sunt materialul pre-filtrant ideal, deoarece rezista bine la murdarie datorita formei lor tubulare si nu se infunda la fel de repede ca buretii sau altele masa filtrante similare!  Se pot clati rapid sub apa curenta si sunt apoi imediat gata de utilizare.
Bacteriile utile, care degradeaza poluantii, pot coloniza excelent in exteriorul si interiorul tuburilor ceramice. Cu toate acestea, suprafata tuburilor ceramice este mult mai mica decat cea a tuburilor din sticla sinterizata, JBL SintoMec.
Prin urmare, recomandam tuburile ceramice ca material de pre-filtrare si tuburile de sticla sinterizata ca material principal de filtrare biologica, chiar daca ambele tipuri de tuburi indeplinesc ambele functii.
Mediul de pre-filtrare protejeaza materialul biologic de filtrare de namolirea prea rapida.
Material ceramic pur, potrivit pentru apa dulce si sarata.
Continutul cutiei: tuburi ceramice 1 litru si plasa suport. 

Producator: JBL GmbH & Co. KG
 
 

Fii primul care scrie un review acestui produs

# Suport
1 Fisa securitare