Meniu produse

Totul a început în 1960, cu un mic magazin specializat pentru animale de companie în Ludwigshafen, deschis de Joachim Böhme, un chimist instruit, expert in insecte și pasionat de acvaristica din Dresda. Acest moment a transformat hobby-ul său într-o profesie. Atunci când bolile pentru pești ornamentali au devenit o problema, în acele zile de început, el a dezvoltat un remediu numit Punktol pentru "boala punctelor albe", care se numește "Ichtyo" printre acvaristi, ce  poate fi achiziționat si in prezent. Pentru a aduce acest remediu pe piață, el avea nevoie de un nume de marcă, pe care l-a creat din inițialele proprii “JB”, iar "L" de la orasul de domiciliu la momentul respectiv, Ludwigshafen.

De la lansarea brand-ului JBL, compania JBL - cu sediul in Neuhofen/Pfalz din 1984 – s-a dezvoltat rapid, urmand a deveni unul dintre cei mai mari furnizori cu o  gama completa de produse pentru acvarii, terarii și  iazuri de gradina, produse in Germania. 160 de angajati lucreaza in cadrul companiei intinsa pe aproximativ 2,5 ha.

Astăzi JBL furnizează produsele proprii in peste 60 de țări din întreaga lume, cu o gamă  de peste 1000 de produse si peste 300 de piese de schimb.

 

 

Comercializam din stoc

peste 2000 de articole pentru acvaristica,
teraristica si pond!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutatile noastre! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..

Te rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!