Meniu produse

Inițial fondată în 1982 în San Diego, Statele Unite ale Americii.

Ocean Nutrition este producător de hrana premium premium pentru peștii tropicali de apa marina și apa dulce, un pionier în producția de formule speciale pentru pestii de acvariu sensibili si pretentiosi.

Ocean Nutrition  a dezvoltat o pasiune pentru animalele acvatice. Produce alimente care sunt ușor de utilizat pentru pasionați și care sunt de asemenea, ideale atât pentru sănătatea și frumusețea peștilor și nevertebratelor. Înțelegem că alimentele noastre devin soluții viabile numai atunci când ambele aceste cerințe sunt îndeplinite. 

Hrana de calitate Ocean Nutrition face menținerea acvariului mai practică și mai ușor de gestionat, dar, cel mai important, fac hobby-ul mult mai distractiv!

Ocean Nutrition a introdus de asemenea, o varietate de alimente specializate pentru a oferi soluții specifice pentru speciile mai dificile. În loc să promoveze abordarea "o singură dimensiune potrivită tuturor", care poate face lucrurile mai ușoare pentru producător, Ocean Nutrition se mandreste cu productia de hrana specializata, conceputa pentru a satisface cel mai bine cerințele nutriționale ale peștilor.

"În consecință, ne îndeplinim misiunea noastră de a păstra viața și frumusețea prin nutriție"

 

Comercializam din stoc

peste 2000 de articole pentru acvaristica,
teraristica si pond!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutatile noastre! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..

Te rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!