Meniu produse

Filosofia corporatistă

De la înființarea sa în 1960, TUNZE sa concentrat pe furnizarea de produse de înaltă calitate clienților săi și astfel, o experiență unică în domeniul acvariului. Vom continua să facem tot ce putem pentru a vă surprinde și pentru a îmbunătăți calitatea apei în sistemul de circulație închis al unui acvariu.

Viziunea noastra

O declarație de viziune este o expresie a filosofiei corporative și a obiectivelor unei companii. Bazându-se pe o astfel de viziune, au fost dezvoltate pompe de ultimă generație, de calitate și de design de la pompele existente Turbelle.

Astăzi, compatibilitatea cu calitatea și mediul înconjurător reprezintă provocările noastre majore, deoarece un consum ridicat de energie este costisitor și afectează mediul. Pompele noastre sunt dezvoltate continuu pentru a păstra noi standarde de performanță/consum, adică transfer minim de căldură în apă și fiabilitate. Procesele interne de producție sunt, de asemenea, ajustate și mai consecvent cu criteriile de mediu. Prioritățile noastre includ reducerea emisiilor de CO2 și optimizarea eficienței energetice pentru a atinge un consum minim de energie.

 

Viitorul nostru

Linia de design TUNZE nu este reflectată doar de forma și aspectul unui produs, ci și de performanța superioară față de componentele tipice ale pieței. Continuăm să ne concentrăm pe deschiderea de noi orizonturi și să punem totul în discuție pentru a ne asigura că tehnologia noastră respectă cerințele actuale, în ceea ce privește ecologia acvariului în ceea ce privește ingineria electrică.

 

Comercializam din stoc

peste 2000 de articole pentru acvaristica,
teraristica si pond!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutatile noastre! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..

Te rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!