Meniu produse

Încă de la începuturile sale, în urmă cu peste 25 de ani, viziunea companiei a fost aceea de a crea o lume în care acvariile marine si de recif pot fi o alegere pentru toti pasionatii de acvaristica. Această pasiune a ghidat compania de-a lungul dezvoltării sale de produs si design.

Red Sea se angajează să ofere soluții complete de recif, permițând pasionaților să se concentreze asupra frumuseții vietuitoarelor, decât sa-și faca griji cu privire la chimia apei și compatibilitatii echipamentelor acvariului.

Red Sea a inregistrat  progrese semnificative in mentenanta unui acvariu de recif datorita unui proces continuu de cercetare, ce are la baza o  echipa dedicată de biologi, chimiști și ingineri de la Red Sea, cu  beneficii uriase pentru pasionații din întreaga lume.

Studiile Red Sea  în biochimia coralilor și relația lor cu apa de mare au dus la dezvoltarea „Programelor de ingrijire a acvariilor marine si de recif” . Extrem de avansate dar ușor de implementat, programele furnizeaza  pasionaților cunoștințele și materialele pentru a înțelege și controla mediul fascinant din propriul acvariu.

Avand in vedere ca obiectivul principal al companiei este de a face accesibila intretinerea unui bazin de recif unui public cat mai larg, de la începători pana la profesionisti, RedSea a dezvoltat gama sa de acvarii.

Complet echipate pentru a sustine chiar cei mai delicati corali (SPS), sistemele sunt proiectate să se integreze in orice amenajare interioara contemporana.

Gama noastră largă de soluții unice vă permite să  petreceti cat mai mult timp bucurandu-va de acvariu, cu satisfactii pe termen lung si rezultate uimitoare .

Va invitam sa aflati mai multe despre aceste soluții și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să realizati acasă un  acvariu de recif ca un vis devenit realitate.

 

Comercializam din stoc

peste 2000 de articole pentru acvaristica,
teraristica si pond!

Newsletter

Fii la curent cu toate noutatile noastre! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..

Te rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!